Back to Top

dgf

Hvad skal der til?

Du skal have et godt humør og almindeligt helbred. Vi har en vægtgrænse på 100kg. og skulle du have sneget dig over denne, så finder vi nok ud af det alligevel. Udstyret kan holde op til 250 kg. Er du under 18 år skal du have forældre eller værges underskrift for at må springe. Skal dit barn prøve at springe, skal du være opmærksom på at vi nok lige taler med barnet, inden vi tager det i luften. Vi vil gerne være sikre på at det er barnets egen beslutning.

Kyndig vejledning

Du får kyndig vejledning og bliver informeret om alt som kommer til at ske, så du i trygge hænder kan koncentrere dig om det du har betalt for, nemlig at nyde turen og udsigten. Vi er nemlig så heldige at vi har Danmarks flotteste udsigt, vi kan se hele Nordjylland og til tider og Norske og Svenske kyster.

cvb

En oplevelse for livet

Efter blot 15-20 minutters instruktion er du på vej. Det taqer ca. en halv times tid at komme op i den højde som du skal springe fra. Du springer typisk fra 3000 eller højere. Du får imellem 30-50 sekunders fritfald. Vi benytter det nyeste og sikreste udstyr som giver dig stabile og sikre åbninger og fantastiske bløde landinger.

Pris fra: 2.500,- kr.

Du vil kunne tilkøbe video til din oplevelse.

Book Tandem

Bemærk at du ved “Book Tandem” åbner et nyt vindue hvor du via vores bookingsystem kan booke dit tandemspringgjg