Back to Top

dgf

Hvad skal der til?

Du skal have et godt humør og almindelligt helbred. Vi har en vægtgrænse på 120kg. Du skal være over 16 år for at må springe i faldskærm. Er du under 18 år skal du også have dine forældres eller værges underskrift for at må springe.

 

Kursus

Du deltager i et vores månedlige kurser, typisk en fredag aften, her får du al den viden der skal til, for at du sikkert kan udføre dit spring. Dit spring, hvis vejret vil, vil typisk være om lørdagen, dagen efter dit kursus.

Du skal møde op om lørdagen i fornuftigt udetøj og have sko/støvler som er gode at gå/løbe i. Du må ikke have indtaget alkohol inden spring. Afsæt gerne hele weekenden til faldskærmsspring. På den måde er du sikker på at få den allerbedste oplevelse og blive flettet inden blandt klubbens medlemmer.

cvb

En oplevelse for livet

På en weekend bliver du faldskærmsspringer, hvor du selv springer ud af flyet og selv lander din faldskærm. Du bliver instrueret og hjulpet hele vejen. Vi benytter det nyeste og sikreste udstyr som giver dig stabile og sikre åbninger og fantastiske bløde landinger.

Pris fra: 2.200,- kr.

 

Book Solo

Bemærk at du ved “Book Solo” åbner et nyt vindue hvor du via vores bookingsystem kan booke dit tandemspring

gjg

vh