Klubben:
Faldskærmsklubben Nordenfjords er en lille faldskærmsklub, bosiddende på Sindal Lufthavn. Klubben blev startet sommeren 2013 af de resterende medlemmer fra den nu hedengangne klub som tidligere hørte under Q Faldskærmscenter, og på Aalborg Lufthavn.
Den største forskel på os og andre klubber er: Vi bruger megen tid på bredden og ikke eliten. Vi elsker mangfoldigheden og give almindelige mennesker en fantastisk oplevelse. Hos os er alle lige, hos os handler det om menneskerne, fritiden og det fantastiske element: At kunne kaste sig ud af et fly på en sikker og forsvarlig måde.

Klubbens mission:
At uddanne mange dygtige springere, bedst muligt under de bedste betingelser. At vokse til en klub som har landets sundeste økonomi og medlemmer med den rette ånd og holdninger. Klubbens slogan er ”Vi gør det for sporten”, hvilket vi også ser på medlemmernes engagement, vi gør alt for at fremme sporten, men også at bibeholde ”de gamle dyder” omkring sportsånd og fællesskab uden alt det kommercielle. Vi er den eneste klub i landet, hvor alt er ulønnet. Derudover gør vi alt for at fjerne alt det folk synes er det mystiske og farlige omkring faldskærmssporten.

Klubbens portefølje udvalgte emner:

• Opvisning med rund faldskærm til indvielse af DVD udgaven af ”Hvidstensgruppen”, en opgave ingen andre i DK kunne håndtere.

• Har medlemmer som har udført det højeste civile faldskærmsspring fra 10,5km højde.

• Tandem med Sklerosepatienter og andre kørestolebrugere.

• Landet bedste opvisningsspringere og koordinatorer.

• Erfarne instruktører for solokursister, som har afviklet mange tusinde elever uden uheld.

• Danmarks rareste faldskærmsklub, er for alle uanset køn, alder, job og meget mere.